Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС повідомила про новий графік роботи своїх органів до кінця карантину

26 червня 2020, 08:35
854
0
Реклама

Як інформує сайт відомства, на період дії карантину вносяться зміни в режим роботи Державної податкової служби України. Оновлений графік роботи виглядає наступним чином:

- робочий день починається о 8 год. і триває до 17 год.;

- у п'ятницю: з 8 год. до 15 год. 45 хв.;

- перерва на обід - з 12 год. до 12 год. 45 хв.

На території регіонів із сприятливою епідемічною ситуацією прийом відвідувачів у центрах обслуговування платників здійснюється за таким графіком роботи: з 10 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п'ятницю з 10 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 - 15 хв.

До речі, сучасний професійний сервіс Liga:Report дозволяє легко та оперативно подати податкову, фінансову та статистичну звітність онлайн. А для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Також податківці нагадали платникам, що надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС можна за допомогою меню "Листування з ДПС" приватної частини Електронного кабінету. Лист має бути у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Отримати інформацію з питань оподаткування, стану обробки електронної звітності, роботи органів ДПС тощо можна за телефоном Контакт-центру ДПС 0800501007, а також у чатах популярних месенджерів Viber та Telegram.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини