Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Удосконалено процедуру передачі державного та комунального майна в оренду

20 липня 2020, 14:30
347
0
Реклама

На черговому засіданні 15 липня Кабінет Міністрів України затвердив Порядок подання та розгляду скарг та пропозицій стосовно проведення аукціонів, зокрема електронних. Про це інформує сайт Мінекономіки.

Порядок вдосконалює процедуру передачі державного та комунального майна в оренду та сприятиме проведенню ефективних, прозорих аукціонів. Також документ передбачає створення Комісії з розгляду скарг та пропозицій, визначає організаційні засади її діяльності та порядок прийняття рішень за результатами розгляду скарг та пропозицій.

"Ринок оренди держмайна - це справжній ринок, з боротьбою за найвигіднішу ціну та найкращі умови. Саме тому надзвичайно важливо створити Комісію при Мінекономіки для розгляду питань, що виникають під час аукціонів з оренди державного та комунального майна. Це забезпечить рівні та прозорі умови всім учасникам", - зазначила заступниця міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Світлана Панаіотіді.

Читайте також актуальну аналітику щодо оренди державного чи комунального майна:

- "Орендна плата vs карантин: що пропонує Фонд держмайна";

- "З'явився новий порядок передання держкоммайна: перше знайомство";

- "Як продовжити договір оренди держкоммайна в нових умовах: уточнення від ФДМУ";

- "Оренда "на карантині": порядок відображення звільнень і відстрочень за МСФЗ".

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини