Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сервіси Mastercard та безкоштовний додаток пРРОсто інтегрують — ДПС

4 серпня 2020, 09:50
653
0
Реклама

ДПС розширюватиме функціонал програмних рішень, призначених для онлайн-фіскалізації розрахункових операцій з використанням мобільних додатків. Обіцяють інтегрувати безкоштовне програмне рішення "Фіскальний додаток пРРОсто (тестова версія)" з платіжними сервісами, які надає компанія Mastercard. Відповідну інформацію поширила прес-служба ДПС.

Завдяки такій інтеграція впровадять низку рішень, які дозволять приймати у безготівковій формі оплату за продані товари/надані послуги платіжною картою на засобах зі встановленим фіскальним додатком пРРОсто без застосування додаткового обладнання (платіжних пристроїв).

Проте версія фіскального додатку пРРОсто, яка забезпечуватиме функціонал безготівкових розрахунків із застосуванням електронних платіжних засобів без встановлення платіжних пристроїв, наразі знаходиться на етапі розробки та буде запропонована до експлуатації у ІІІ-IV кварталі 2020 року.

Стежите за усіма новинами по темі "РРО та розрахунки"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Нагадаємо, що програмні РРО стартували 1 серпня. З цієї ж дати фіскальний чек отримав нові реквізити.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини