Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОЗ назвало єдиний законний спосіб потрапити в червону зону карантину і виїхати з неї

4 серпня 2020, 13:55
7781
0
Реклама

Через обмеження в “червоних” зонах роботи громадського транспорту перетинати межу між “червоною” та іншим зонами можна на авто, в якому не більш як 5 осіб. Як передає Укрінформ, про це на брифінгу сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

“На території, яка віднесена до червоного рівня небезпеки, припиняється робота громадського транспорту. Тобто, перетин межі можливий виключно на власному автомобільному транспорті, якщо у ньому не більше 5 осіб, за винятком дітей до 14 років. Якщо діти до 14 років, то кількість пасажирів у цьому автомобільному транспорті може бути більша”, - зазначив Степанов. За його словами, при перетині меж різних карантинних зон потреби здавати тест на визначення коронавірусу немає.

Як відомо, з 1 серпня територія країни поділена на чотири "кольорові" зони залежно від рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Стежите за усіма новинами на тему "Пільги та обмеження бізнесу під час карантину"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте, та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин.

31 липня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесла до "червоної" зони міста Луцьк та Тернопіль, Кіцманський район Чернівецької області.

До "помаранчевого" рівня віднесені міста Івано-Франківськ, Львів, Бережани Тернопільської області, Луцький та Любешівський райони Волинської області, Тисьменицький район Івано-Франківської області, Миколаївський, Перемишльський та Пустомитівський райони Львівської області, Бучацький район Тернопільської області.

До "жовтого" рівня віднесено міста Вінниця та Могилів-Подільський, Вінницький, Калинівський, Крижопільський, Немирівський та Тульчинський райони Вінницької області, місто Нововолинськ, Горохівський, Ківерцівський, Локачинський, Маневицький та Турійський райони Волинської області, міста Житомир, Бердичів, Малин та Новоград-Волинський, Любарський, Пулинський, Романівський та Черняхівський райони Житомирської області, міста Берегове, Мукачево, Ужгород, Хуст, Чоп, Берегівський, Великоберезнянський, Виноградівський, Воловецький, Іршавський, Міжгірський, Мукачівський, Перечинський, Рахівський, Свалявський, Тячівський, Ужгородський та Хустський райони Закарпатської області, місто Яремче, Богородчанський, Городенківський, Косівський та Надвірнянський райони Івано-Франківської області, Жовківський, Яворівський та Кам'янка-Бузький райони Львівської області, Бережанський, Гусятинський, Козівський, Лановецький та Чортківський райони Тернопільської області, Глибоцький, Путильський, Сокирянський, Сторожинецький та Хотинський райони Чернівецької області.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини