Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Законно отримана ліцензія на алкоголь чи сигарети не дозволить торгувати будь-де — ДПС

25 серпня 2020, 16:45
872
0
Реклама

Роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) або тютюновими виробами може здійснюватися лише за наявності ліцензій.

При цьому "алко-тютюнова" ліцензія на роздрібну торгівлю отримується на кожне окреме місце торгівлі. Адреса місця торгівлі зазначається у заяві на її видачу.

Суб'єкт господарювання не може використовувати під час здійснення торгівлі алкоголем и тютюном ліцензію на право роздрібної торгівлі з іншого місця торгівлі.

Для виїзної торгівлі також слід придбати окрему ліцензію на роздрібну торгівлю за таким тимчасовим місцем торгівлі.

Докладніше про це - в матеріалі видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН "Роздрібна торгівля тютюном й алкогольними напоями: як організувати роботу".

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: роз'яснення ГУ ДПС у Тернопільській області

Більше відповідей ДПС на запитання платників податків з усіх напрямків податкового законодавства читайте в модулі "База податкових знань" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Скористайтеся для цього тестовим доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини