Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мін'юст змінив форми заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб

21 вересня 2020, 15:50
2352
2
Реклама

Міністерством юстиції України 16 вересня 2020 року прийнято наказ № 3205/5 "Про внесення змін до деяких форм заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".

У зв'язку з приведенням у відповідність до норм чинного законодавства заява щодо державної реєстрації юридичної особи - громадського формування (форма 4) та заява щодо державної реєстрації громадського формування без статусу юридичної особи (форма 7), затверджені наказом № 3268/5, викладені у новій редакції, які почнуть діяти з 1 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, що нещодавно було внесено зміни до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" в частині можливості внесення до Єдиного державного реєстру відомостей про встановлення вимоги учасника юридичної особи щодо нотаріального засвідчення справжності його підпису під час прийняття рішень з питань діяльності відповідної юридичної особи та/або вимоги нотаріального посвідчення правочину, предметом якого є частка такого учасника у статутному (складеному) капіталі (пайовому фонді) відповідної юридичної особи, чи скасування такої вимоги. Тому наказом № 3205/5 було затверджено нову форму заяви щодо встановлення вимоги нотаріального засвідчення/посвідчення (форма 10), яка почне діяти з 1 грудня 2020 року.

Не дайте рейдерам і шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини