Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Новий Технічний регламент засобів індивідуального захисту вступить в дію у 2021 році

22 вересня 2020, 11:10
2048
0
Реклама

ГУ Держпраці у Львівській області інформує, що Кабінет Міністрів України прийняв рішення про відтермінування дії нового Технічного регламенту засобів індивідуального захисту.

Так, Кабміном прийнято Постанову № 748, якою внесено зміни до Постанови № 771. Відповідно до внесених змін вищезгаданий Технічний регламент набирає чинності з 30.08.2021 р., а не з 30.08.2020 р. (як було передбачено).

Тим самим до 30.08.2021 р. продовжено дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту, затвердженого Постановою КМУ № 761. Цей Технічний регламент визначає вимоги до рівня безпеки засобів індивідуального захисту, проведення процедури оцінки відповідності таким вимогам, встановлює правила маркування зазначених засобів, та введення їх в обіг.

Скористайтеся нагодою освіжити свої знання та навички завдяки актуальним матеріалам сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" (скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом):

- "Витрати на захист працівників та клієнтів від коронавірусу: облік й оподаткування";

- "Як відобразити видачу спецодягу та виплату аліментів у формі № 1ДФ";

- "Надання спецодягу непрацівникам підприємства: організація та облік".

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте зважені рішення вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини