Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС сформувала реєстр великих платників податків на 2021 рік

29 вересня 2020, 14:45
905
0
Реклама

Наказом ДПС від 25.09.2020 р. № 520 затвердили Реєстр великих платників податків на 2021 рік. Він згрупований за кодом ЄДРПОУ та найменуванням платника податків.

До реєстру включили 1375 великих платників податків.

Нагадаємо, що згідно із оновленим із 23.05.2020 р. пп. 14.1.24 ПКУ великий платник податків - юрособа або постійне представництво нерезидента на території України, у якої обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищує еквівалент 50 мільйонів євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період, або загальна сума податків, зборів, платежів, сплачених до Держбюджету, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи, крім митних платежів, за такий самий період перевищує еквівалент 1,5 мільйона євро, визначений за середньозваженим офіційним курсом НБУ за той самий період.

Всі бухгалтерські справи в порядку із LIGA360. Електронна звітність, перевірка контрагентів та уся інформаційно-правова база для впевненої роботи. Переконайтеся в надпотужних можливостях самі - замовляйте тестовий доступ до рішення LIGA360 Бухгалтер.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини