Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

СБУ ініціює скасування мораторію на податкові перевірки — готуйтеся до гостей

8 жовтня 2020, 11:15
1201
0
Реклама

Служба Безпеки України звернеться з листом до Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики з вимогою розглянути питання щодо відновлення податкових перевірок. Про це сказав на брифінгу начальник управляння Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ Ілля Вітюк, повідомляє Укрінформ.

Ілля Вітюк зауважив, що у зв'язку з карантином такі перевірки були припинені. Зокрема, терміновість обумовлена тим, що СЬУ припинила роботу масштабного конвертаційного центру, який за час своєї роботи організував обіг коштів на понад 15 мільярдів гривень. З його допомогою тисячі підприємств, зокрема державних та комунальних, ухилялися від сплати податків у особливо великих розмірах.

"Для того, щоб довести до логічного завершення та повернути кошти до бюджету, необхідно проведення податкових перевірок, які наразі заборонені", - пояснив він.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. Оформіть заявку на тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини