Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міністр розповів, коли введуть обов'язковий техогляд автомобілів

13 жовтня 2020, 14:45
9711
0
Реклама

Міністерство інфраструктури буде просувати в уряді законопроєкт про обов'язковий техогляд приватних автомобілів із 2022 року. Про це в інтерв'ю Liga.net заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Просувати законопроєкт про це будемо однозначно, але спочатку слід переконатися, що у нас є повна на це підтримка. Зараз законопроєкт погоджено з усіма, крім Державної регуляторної служби", - повідомив міністр. За його словами, це важкий законопроєкт.

"Кожного разу, коли його піднімаємо, всі говорять:"Давайте не в цьому році", - заявив Криклій. За його словами, 2021 рік є останнім для введення техогляду згідно з підписаною угодою з ЄС.

"І це дещо лякає. Адже [технічний огляд авто] вже давно - приватний бізнес. Держава впливає мінімально. В Україні вже близько 650 таких суб'єктів", - заявив міністр.

Обов'язковий техогляд особистих авто в Україні було скасовано в 2011 році. Нові вимоги вводяться відповідно до Директиви 2014/45/ЄС.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства - користуйтеся LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини