Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін передбачив підвищення найнижчих окладів державної служби

15 жовтня 2020, 10:00
3018
0
Реклама

Під час засідання уряду підтримано постанову про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України, що стосуються питань проходження державної служби. Про це інформує НАДС.

Зокрема, запропоновані зміни дозволять унормувати наступні положення:

- у Схемі посадових окладів на посадах державної служби з урахуванням категорій, підкатегорій та рівнів державних органів у 2020 році, затвердженій постановою КМУ від 18.01.2017 р. № 15, передбачено підвищення найнижчих окладів, у зв'язку з підвищенням прожиткового мінімуму;

- у Порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженому постановою КМУ від 23.08.2017 р. № 640, доповнено перелік осіб, яким визначаються завдання на поточний рік, а саме: державними службовцями, яких поновлено на посаді після незаконного звільнення.

Також розширено перелік потреб у професійному навчанні компетентністю "цифрова грамотність". Крім цього, для врахування програми професійного розвитку (при виставленні відмінної оцінки) необхідно отримати мінімум 0,4 кредиту ЄКТС.

Для отримання доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини