Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінекономіки нагадало про терміни подання документів на дотації аграріям у 2020 році

23 жовтня 2020, 10:15
331
0
Реклама

Мінекономіки проінформувало, що триває прийом документів на державну фінансову підтримку суб'єктами господарювання, які провадять свою діяльність у агропромисловому комплексі.

У 2020-му році державні дотації надають тваринництву, садівництву, Також аграрії користуються програмою зі здешевлення кредитування.

За програмою "Державна підтримка розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції" документи приймають до 15 листопада поточного року до Комісії Мінекономіки для відшкодування вартості тваринницьких об'єктів, об'єктів із зберігання та переробки зерна.

Продовжується прийом документів за програмою "Фінансова підтримка розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства", зокрема, до 1 листопада поточного року обласній Комісії - для відшкодування вартості саджанців, краплинного зрошення; вартості будівництва об'єктів, придбання ліній, техніки та обладнання.

До 31 жовтня поточного року можна подавати документи до регіональних відділень Укрдержфонду на отримання безповоротної фінансової допомоги за напрямом "Фінансова підтримка розвитку фермерських господарств" для новостворених ФГ (перші три роки після його створення).

Також є час аби розглянули документи за бюджетною програмою "Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників" за напрямом "Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва":

- до 5 грудня поточного року - за с/г техніку і обладнання, придбаних до 1 грудня поточного року;

- до 1 квітня наступного року - за сільгосптехніку і обладнання, придбаних з 1 грудня поточного року.

Крім того, у Мінекономіки триває прийом заявок про включення до Переліку техніки та обладнання, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів:

- до 31 жовтня поточного року - про включення до переліку в поточному році;

- з 1 листопада поточного року - про включення до переліку в наступному році.

Джерело: сайт Мінекономіки.

Нагадаємо, що парламент змінює умови державної підтримки виробників сільськогосподарської продукції.

Коли часу обмаль - вкрай необхідно тримати в фокусі найголовніше. Отримайте доступ до рішення LIGA360: Бухгалтер і перевіряйте контрагентів, звітуйтеся онлайн, читайте аналітичні матеріали та отримуйте автоматичні сповіщення про зміни в законодавстві.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини