Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держсектор отримає уніфіковану форму розрахунку частини чистого прибутку

28 жовтня 2020, 16:55
192
0
Реклама

ДПС розробила уніфіковану форми Розрахунку для суб'єктів господарювання, які зобов'язані нараховувати та сплачувати до бюджету частину чистого прибутку (доходу), а також дивіденди, нараховані на державну частку (акції, паї) у статутному капіталі. Проект відповідного наказу Мінфіну розмістили на сайті ДПС.

Окрім того з'явиться можливість самостійно виправляти помилки, що містяться у раніше поданих розрахунках частини чистого прибутку (доходу). Для цього потрыбно надіслати уточнюючий розрахунок або уточнити показники у складі розрахунку за будь-який наступний податковий період.

Також реалізують подання до контролюючих органів фінзвітності як додатку до розрахунку, яка виступатиме його невід'ємною частиною.

Подавати звітність, контролювати своєчасність і повноту сплати податків до бюджету та відслідковувати всі податкові зміни просто з рішенням LIGA360: Бухгалтер. Отримайте тестовий доступ, щоб працювати легко та швидко.

Нещодавно були підготовлені зміни до податкової декларації з податку на прибуток. А податківці називали ключові новації у сплаті держпідприємствами дивідендів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини