Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Офіційні постачальники автозапчастин вимагають зберегти РРО для всіх ФОПів

30 жовтня 2020, 16:10
5615
1
Реклама

Офіційні постачальники автозапчастин закликають Верховну Раду не ухвалювати законопроєкти, що скасовують розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій. Про це заявила генеральний директор Асоціації імпортерів та дистриб'юторів автокомпонентів (АІДА) Вікторія Черкач на брифінгу в Укрінформі.

"Ми звертаємося до депутатів не вносити до порядку денного та не голосувати за законопроєкти 3853-1 та 3853-2, які мають на меті скасувати раніше ухвалені закони, не пропонуючи жодних нових механізмів. Не можна залишати ситуацію без змін", - наголосила Вікторія Черкач. Вона вважає запровадження касових апаратів для всіх учасників ринку продажу автозапчастин прогресивним і цивілізованим рішенням.

Як відомо, 1 січня 2021 року розпочнеться другий етап РРО-революції: використання РРО стане обов'язковим для певних видів діяльності фізичних осіб-підприємців з числа єдинників ІІ-IV груп. Ну а з 1 квітня 2021 року стартує третій етап: застосування РРО стане обов'язковим для фізичних осіб-підприємців, які є платниками єдиного податку ІІ-IV груп, незалежно від видів діяльності.

Але у Верховній Раді вже зареєстровані законопроєкти № 3853-1, № 3853-2 та № 3993, якими скасовується обов‘язкове використання фіскалізованих РРО ФОПами-спрощенцями.

Ефективне управління бізнесом можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Унікальний комплекс інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН допоможе бути в курсі всіх законодавчих змін та забезпечить надійне партнерство завдяки ексклюзивному модулю БІЗНЕС-РОЗВІДКА. Дізнайтеся якнайшвидше більше про рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини