Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

За порушення "маскового" режиму пропонують нові штрафи

2 листопада 2020, 11:30
921
0
Реклама

Рада може розглянути законопроєкт щодо посилення адмінвідповідальності за перебування в громадських місцях та транспорті без респіраторів або захисних масок. Із проханням до нардепів звернувся міністр охорони здоров'я України.

Цей законопроєкт розробив Мін'юст, а уряд його передав на розгляд парламенту ще у липні 2020 року. Він передбачає штраф за перебування в громадських закладах та транспорті без захисних масок чи респіраторів від 10 до 15 НМДГ (від 170 до 225 грн).

Детально про те, які штрафи передбачили для громадян та для бізнесу, читайте в новині за посиланням.

У разі ухвалення законопроекту право розглядати справи про дотримання цих протиепідемічних заходів отримають виконавчі комітети сільських, селищних, міських рад, а також Нацполіція, органи Державної санітарно-епідеміологічної служби.

Стежите за усіма новинами по темі "Карантинні обмеження"? Отримайте доступ до LIGA360 і відстежуйте інформацію за тематикою, обирайте ЗМІ, яким довіряєте та сформуйте свою індивідуальну стрічку новин. Отримайте вільний доступ до LIGA360, якщо користуєтеся принаймні одним з продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Водночас МОЗ наполягає на максимально можливому застосуванні дистанційної роботи.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини