Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄДР знову доопрацювали: що нового

2 листопада 2020, 15:45
580
0
Реклама

ДП "НАІС" оновило програмне забезпечення ЄДР, аби його додаткового захистити.

Запровадили додатковий метод ідентифікації користувача з використанням одноразового паролю на етапах прийому документів, затвердження реєстраційної дії та відмови. Мета цього кроку - запобігти рейдерству у ЄДР через злом робочих місць нотаріусів та реєстраторів.

Тепер під час підписування заяви, затвердження реєстраційної дії або відмови, нотаріус або реєстратор повинен за допомогою одноразового тимчасового паролю підтвердити, що саме він проводить ці дії.

Крім того в оновленні ЄДР реалізували такі зміни:

- виправили помилки у відображенні відомостей отриманих від органів держвлади щодо відокремлених підрозділів юросіб;

- додали форму подачі документів "Паперова поштовим відправленням" для реєстраційної дії "Внесення рішення про заборону вчинення реєстраційних дій";

- додали можливість обрання виду установчого документу при виконанні реєстраційної дії "Державна реєстрація переходу юридичної особи на діяльність на підставі власного установчого документа або модельного статуту";

- при проведенні реєстраційної дії "Внесення судового рішення щодо припинення провадження у справі про банкрутство фізичної особи-підприємця" додали можливість видалення/редагування сутностей: ліквідатор; розпорядник майна; управитель майна.

Пошук інформації на більш ніж 6,5 млн юридичних осіб України реалізований в аналітичній система перевірки та моніторингу контрагентів CONTR AGENT.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини