Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС пояснила, за якої умови форму № 1ДФ не подають

2 листопада 2020, 17:10
1029
0
Реклама

За відсутності нарахування та виплати доходу в кварталі, в якому відбулося звільнення працівника, податковий розрахунок за ф. № 1ДФ не подають. При цьому графу 7 "Дата звільнення з роботи" такого розрахунку не заповнюють.

Пояснення надали в ГУ ДПС у Волинській області.

Якщо керуватися п. 3.7 розд. III Порядку № 4, то графу 7 заповнюють тільки на тих фізосіб, які були звільнені у звітному періоді за місцем роботи, на якому вони отримували дохід у вигляді зарплати, або звільнені до початку звітного періоду, але отримували доходи у звітному періоді. Для тих фізосіб, які не змінювали місця роботи у звітному періоді, графи 6 та 7 не заповнюють.

При неодноразовому прийнятті фізособи на роботу і її звільнення з роботи у звітному кварталі треба про таку особу заповнювати стільки рядків, скільки разів інформація про зміну місця роботи особи зустрічається у звітному кварталі.

Подавати звітність, контролювати своєчасність і повноту сплати податків до бюджету та відслідковувати всі податкові зміни просто з рішенням LIGA360: Бухгалтер. Отримайте тестовий доступ, щоб працювати легко та швидко.

Читайте також:

- "У формі № 1ДФ за ІІІ квартал застосовують оновлені ознаки доходів";

- "Карантинний" мораторій не врятує від адмінштрафу за несвоєчасне подання форми № 1ДФ".

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини