Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держказначейство пояснило бюджетникам специфіку обліку вартості водійських медоглядів

13 листопада 2020, 15:10
373
0
Реклама

У Держаказначействі зауважили: оплата змінного передрейсового медичного огляду водіїв (у тому числі транспортних засобів спеціального призначення) здійснюється за кодом економічної класифікації видатків 2240 "Оплата послуг (крім комунальних)".

Нагадаємо, що згідно з Положенням № 65/80 щозмінному передрейсовому та післярейсовому медичним оглядам підлягають водії транспортних засобів підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, фізосіб - підприємців, що здійснюють перевезення пасажирів та вантажів. Такі медичні огляди водіїв здійснюються лікарями лікувального профілю та/або молодшими медичними працівниками з медичною освітою за спеціальністю "сестринська справа", "лікувальна справа".

Щозмінний передрейсовий медичний огляд проводиться для водіїв перевізника безпосередньо перед їх виїздом у рейс. У разі виявлення ознак хвороби протягом зміни водії підлягають післярейсовому медичному огляду. Щозмінні передрейсові та післярейсові огляди водіїв проводяться в індивідуальному порядку. Під час огляду присутність сторонніх осіб забороняється.

Докладніше про "Медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів" можна дізнатися з модуля Ситуації. Для отримання доступу до документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть скористатися ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: лист Держказначейства від 13.04.2020 р. № 16-06-06/6769

Стежити за змінами в законодавсті ще простіше. Контролюйте тільки ті норми законодавчих актів, які цікаві вам. В модулі LIGA360.Smart-сигнали отримуйте сповіщення, які ви встановили в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН. Замовити доступ для ознайомлення з рішеннями для бухгалтера можна тут.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини