Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Повний локдаун буде — коли саме і на скільки його хоче запровадити уряд

27 листопада 2020, 11:15
11235
0
Реклама

Уряд розглядає три сценарії розвитку подій для введення повного локдауна в Україні. Фактично вони різняться лише датами. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на власні джерела в Кабміні.

Перший варіант передбачає, що жорсткий карантин запровадять одразу після ухвалення парламентом законів, що гарантують підтримку бізнесу на час карантину, та за умови що зростання випадків коронавірусу не сповільниться. Тривалість обмежень - від двох тижнів до закінчення новорічних свят.

Від себе додамо, що йдеться, вочевидь, про президентські законопроєкти № 4429 і 4430. Останній передбачає, зокрема, внесення змін до ПКУ та Закону про ЄСВ з певними пільгами і послабленнями для платників податків. Наразі сайт ВРУ анонсує, що пленарні засідання парламенту відбуватимуться наступного тижня, з 1 по 4 грудня.

Другий варіант розвитку подій, пише LIGA.net, передбачає запровадження жорсткого карантину не раніше 15 грудня. Тоді локдаун триватиме до закінчення різдвяних свят. Це дасть бізнесу можливість якось підготуватися до обмежень. За словами співрозмовника видання в Кабміні це найвірогідніший план дій, проте все залежить від статистики захворювань.

Третій варіант передбачає обмеження роботи низки підприємств з 29 грудня на два чи три тижні.

Захистити своє майно від рейдерів і шахраїв у період кризи допоможе сервіс SMS-Маяк. Як перемогти їх у судових баталіях навчить система VERDICTUM. Тримати руку на пульсі чергових новацій у законодавстві від нашої влади буде легко у LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ продуктів ЛІГА:ЗАКОН.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини