Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи зберігається педагогічне звання при переході на іншу посаду — відповіли в МОН

3 грудня 2020, 09:50
2128
0
Реклама

При переході з посади вчителя на посаду асистента вчителя, на якій не передбачено присвоєння педагогічних звань, педагогічне звання "старший учитель" не зберігають - пояснюють в МОН (лист від 18.09.2020 р. № 4/3210-20).

Міністерство наголошує, що педагогічним працівникам, які обіймають посади асистента вчителя, кваліфікаційні категорії та педагогічні звання не присвоюють, на відміну від посади вчителя.

В загальному же порядку за педагогічними працівниками, які переходять на роботу з одного навчального закладу до іншого, а також на інші педагогічні посади у цьому самому закладі, зберігають присвоєні кваліфікаційні категорії (тарифні розряди) та педагогічні звання до наступної атестації (п. 3.27 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом МОН від 06.10.2010 р. № 930).

Аналітика від ЛІГА:ЗАКОН, правова підтримка, персональні консультації та подання звітності. Усе це ми об'єднали в комплексному рішенні LIGA360: Бухгалтер для професіоналів своєї справи - замовляйте доступ вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини