Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податківці зробили акценти щодо спонсорства та податкових різниць

Реклама

Висновки будуть корисними платникам, які проводять операції зі спонсорування неприбутківців

Платник податку на прибуток, що у своїй діяльності практикує операції з перерахування спонсорських внесків неприбутковим установам та організаціям, задався питаннями впливу цих операцій на фінансовий результат до оподаткування. Контролери з цього приводу зауважують наступне.

Якщо платник податку на прибуток безоплатно перераховує кошти у вигляді спонсорських внесків до неприбуткових організацій, що внесені до Реєстру неприбуткових установ та організацій та не є об'єднаннями страховиків або суб'єктами сфери фізичної культури і спорту, то такий платник податку збільшує фінансовий результат податкового (звітного) періоду на суму таких спонсорських внесків у розмірі, що перевищує 4 відсотки оподатковуваного прибутку попереднього звітного року.

Докладніше про "Різниці, на які коригується фінансовий результат, для визначення податку на прибуток" можна дізнатися з ресурсу Довідники. Для отримання доступу до документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішайте скористатися тестовИм доступом і оцініть зручність та швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Джерело: ІПК ДПС України від 21.08.2020 р. № 3516/ІПК/99-00-05-05-02-06

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини