Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОН роз'яснило, як працюватимуть заклади профосвіти у січні під час локдауну

Реклама

У Міносвіти пояснили в листі № 1/9-697 від 16.12.2020 р., що з 8 до 24 січня заклади профтехосвіти мають здійснювати навчання учнів виключно в дистанційній формі. Тому вже зараз адміністраціям потрібно внести зміни до розкладу занять і погодити з роботодавцями графік і формат, за яким учні проходитимуть практику в цей період.

Складати окремий графік для відпрацювання практики потрібно лише в разі, якщо її проходження припадає на січень 2021 року. За таких обставин графік погоджується також із учнем, а далі затверджується наказом директора профтеху. Якщо організувати практику в такий спосіб неможливо через особливість професії, то її слід провести після завершення посилених карантинних обмежень.

Важливо, що для учнів, які проживають у гуртожитках, продовжують діяти рекомендації з організації протиепідемічних заходів, затверджених постановою Головного санітарного лікаря ще в серпні.

Окрім планування навчання в дистанційному форматі, адміністраціям слід скласти гнучкий графік режиму роботи працівників профтеху на цей період.

Для того, щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовляйте доступ до системи Semantrum за вигідними цінами.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини