Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри повідомило основну причину відмови в надані "карантинної" допомоги

Реклама

За інформацією Мінцифри понад 280 тисяч ФОП і найманих працівників вже успішно оформили одноразову матеріальну допомогу від держави на порталі та в мобільному застосунку "Дія".

До 31 грудня ще триває приймання заявок на виплату цієї одноразової матеріальної допомоги. Проте уже 21.12.2020 року розпочалась її виплата ФОП та працівникам, діяльність яких буде обмежена в результаті посиленого карантину із 8 січня - йдеться на сайті Офісу Президента України.

У сферах бізнесу, які будуть на посиленому карантині із 8 по 24 січня 2020 року, і криється одна з причин відмови у виплаті одноразової матеріальної допомоги від держави. Адже основний КВЕД станом на 31.10.2020 року повинен належати до тих видів діяльності, щодо яких застосовуються карантинні обмеження.

Перелік КВЕДів, які дають право на отримання одноразової допомоги в розмірі 8000 грн, визначено постановою КМУ від 09.12.2020 р. № 1236.

Мінцифри не встановлювало перелік КВЕДів, за якими можна отримати державну допомогу. Міністерство забезпечує технічну частину надання послуги.

Вибирайте сервіс CONTR AGENT, аби мати можливість здійснювати пошук ФЛП та юросіб за їх КВЕДами. Тільки до Нового року купуйте рішення зі знижкою.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини