Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чи можна перенести податкову перевірку на час відпустки або відрядження керівника чи головбуха — ДПС

Реклама

Призначають на посаду, звільняють, оформлюють відпустку працівника або призначають для виконання функцій тимчасово відсутнього працівника згідно наказу чи розпорядження власника або уповноваженого ним органу - відмічають в ГУ ДПС у Луганській області.

У випадку, коли установчі документи не передбачають покладання на іншу особу організаційно-розпорядчих або адміністративно-господарських обов'язків при відсутності керівника та головного бухгалтера з об'єктивних причин (відпустка, відрядження, лікарняний тощо), тоді відповідними організаційно-розпорядчими документами підприємства тимчасово призначають особу, уповноважену на виконання таких функцій.

Водночас ст. 81 ПКУ не передбачає перенесення термінів документальних планових, позапланових та фактичних перевірок у зв'язку із хворобою, відпусткою або відрядженням посадових осіб юрособи.

Вибирайте сервіс CONTR AGENT, щоб перевірити, чи потрапила ваша компанія в план перевірок контролюючих органів. Купуйте оптимальне рішення для бізнесу.

Також для платників податків в нагоді стане сервіс онлайн-звітності REPORT, який містить актуальні форми та реквізити для сплати податків, шаблони базових первинних документів та підтримку користувачів в чаті. Замовляйте доступ та переконайтеся самі.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини