Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як працюють ЦОПи під час січневого локдауну — ДПС

13 січня 2021, 14:30
1976
0
Реклама

Пресслужба Державної податкової служби України інформує, що центри обслуговування платників працюють з 8 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв. (у п'ятницю з 8 год. 00 хв. до 15 год. 45 хв.) з обідньою перервою з 12 год. 00 хв. до 12 год. 45 хв., та з технічними перервами для санітарної обробки та провітрювання кожні дві години на 10 - 15 хв. Напередодні святкових і неробочих днів тривалість роботи скорочується на одну годину.

ДПС рекомендує платникам утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби. Особливо, якщо проблему, з якою платник збирається звернутися до ЦОП, можна вирішити дистанційно (онлайн або поштою). За допомогою меню "Листування з ДПС" приватної частини Електронного кабінету платники податків мають можливість надіслати лист (запит, звернення тощо) до відповідного органу ДПС у форматі pdf (обмеження 2 МБ).

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов'язкового відвідування ЦОП, податківці просять платників здійснити попередній запис за телефоном відповідного ЦОП та при відвідуванні дотримуватись рекомендацій МОЗ щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій. Контакти центрів обслуговування платників розміщено у відкритій частині Електронного кабінету (розділ "Прес-центр"), та у банері "Центри обслуговування" на вебпорталі ДПС.

Швидка допомога з питань подання податкової, фінансової та статистичної звітності - це Liga:Report. Спробуйте універсальний онлайн-сервіс та переконайтеся як стане просто звітувати будь-де та будь-коли. Вигідна ціна для ФОПів та юридичних осіб, а головне - жодних доплат за модулі. Отримайте власний доступ вже сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини