Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міністр охорони здоров’я повідомив, чи повернуться на навчання молодші класи до закінчення локдауну

16 січня 2021, 15:15
1108
0
Реклама

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов під час щоденного брифінгу закликав лідерів місцевого самоврядування не спекулювати на темі дистанційного навчання і відвідування навчальних закладів. Протягом посилених карантинних обмежень учні перебувають на дистанційному навчанні.

“Я рекомендую усім представникам місцевого самоврядування спершу поцікавитися законами епідеміології, а потім рекомендувати зміни до карантинних обмежень, зокрема, завчасне припинення дистанційного навчання і повернення до звичного освітнього процесу. Усі рішення щодо карантинних обмежень приймаються МОЗ, виключно спираючись на закони епідеміології та думку провідних лікарів-епідеміологів, а також інфекціоністів України. Тому на період дії посилених карантинних обмежень, тобто до 25 січня, відвідування закладів загальної освіти призупинено”, - зазначив очільник МОЗ.

Раніше про те, як працюватимуть школи під час локдауну з 8 по 24 січня 2021 року, інформував офіційний лист МОН.

Як відомо, урядом затверджено продовження карантину до 28 лютого 2021 року. Що стосується посилених карантинних обмежень, вони діють з 8 до 25 січня. Жодних змін щодо термінів Кабінетом Міністрів України не вносилися.

Для того, щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте доступ до системи Semantrum.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини