Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В які строки ДПС надає акт звірки розрахунків за податками

Реклама

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків нагадало про можливість отримати акт звірки стану розрахунків за податками, зборами та ЄСВ.

При надходженні письмової заяви від суб'єкта господарювання орган ДПС надає письмовий документ про стану розрахунків з бюджетом у довільній формі.

Такі заяви розглядають у термін не більше одного місяця від дня їх надходження, а ті, які не потребують додаткового вивчення, - невідкладно, але не пізніше 15 днів від дня їх отримання (ст. 20 Закону України "Про звернення громадян" від 02.10.1996 р. № 393/96-ВР).

Нагадаємо, що інтегровані картки платників податків містить інформацію про облікові операції та облікові показники, які характеризують стан розрахунків платника податків з бюджетами та цільовими фондами за відповідним видом платежу.

Для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Також для платників податків в нагоді стане сервіс онлайн-звітності REPORT, який містить актуальні форми та реквізити для сплати податків, шаблони базових первинних документів та підтримку користувачів в чаті. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі.

На які бюджетні рахунки сплачувати податки та ЄСВ у 2021 році, переглядайте за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини