Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Коли МОН планує повернути учнів 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання

20 січня 2021, 14:15
759
0
Реклама

Повернення учнів випускних 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання є вкрай необхідним та важливим. Таку думку висловив міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет. За його словами, вчителі мають перестороги з приводу відсутності очного спілкування з учнями. Також хвилюються батьки та школярі, які протягом поточного навчального року готуються до ЗНО та ДПА переважно в дистанційній формі.

"Після завершення посилених карантинних заходів, за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. В областях, де показники захворюваності на СOVID-19 будуть контрольованими, порушуватиму питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти", - зазначив Сергій Шкарлет.

Він додав, що розглядається питання повноформатного або змішаного навчання для школярів інших класів. Відповідно, тривають консультації з Міністром охорони здоров'я Максимом Степановим та головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком.

Для того, щоб уникнути впливу інформаційного шуму і вчасно приймати рішення щодо контролю вашої репутації, використовуйте систему медіамоніторингу Semantrum. Автоматичний моніторинг всіх онлайн та традиційних ЗМІ, інтернет-простору та соцмереж. Замовте тестовий доступ до системи Semantrum.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини