Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 лютого застосовується оновлений Звіт з ЄСВ

Реклама

В ГУ ДПС у Волинській області звертають увагу, що починаючи із 01.02.2021 року звіт з ЄСВ треба подавати у редакції, затвердженій наказом Мінфіну від 05.11.2020 р. № 670 (далі - Наказ № 670, новий формат 13 версії).

Тому при поданні з 01.02.2021 року Звіту з ЄСВ за іншими формами, аніж ті, які встановлені Наказом № 670, їх прийматимуть та опрацьовуватимуть відповідно до вимог нормативно-правових актів щодо подання Звіту з ЄСВ за нечинними формами.

Раніше податківці нагадали про зміни у порядку подання страхувальниками Звіту з ЄСВ. Вони стосувалися передусім страхувальників, які припиняють діяльність або знімаються з обліку в податкових органах. Саме вони зобов'язані подати Звіт з ЕСВ за останній звітний період до дня державної реєстрації припинення.

У свою чергу Мінфін називав, хто у 2021 році подаватиме "старі" форми звітності з ЄСВ.

Подавайте звітність в пару кліків з Liga360: Бухгалтер. Актуальні форми звітів до держорганів, автоперевірка помилок та експертна аналітика. Вам допоможуть алгоритми заповнення з посиланнями на нормативно-правові акти для кожного звіту. Замовте Liga360 сьогодні й позбавте себе рутини.

Але треба відмітити, що місячну звітність за формами окремого Звіту з ЄСВ страхувальники востаннє подавали за грудень 2020 року. Адже вже затверджена об'єднана звітність із ПДФО та ЄСВ, яка вперше подається за І квартал 2021 року.

Також читайте статтю "Єдина звітність ПДФО/ВЗ + ЄСВ: до чого готуватися" у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Для доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть оформити заявку та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини