Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зареєструвати автомобіль та отримати номери можна буде у продавця — ініціатива МВС

Реклама

Відбулося оприлюднення на офіційному вебсайті Міністерства внутрішніх справ України проєкту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до Порядку державної реєстрації (перереєстрації), зняття з обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів, мотоколясок, інших прирівняних до них транспортних засобів та мопедів".

Проєктом постанови пропонується встановити чіткий та доступний для розуміння механізм реалізації участі суб'єктів господарювання у реєстрації нових транспортних засобів. Це дозволить, за бажанням покупців нових транспортних засобів, отримати реєстраційні документи на транспортний засіб та номерні знаки безпосередньо у приміщенні суб'єкта господарювання, у якого такий транспортний засіб було придбано.

На сьогодні Порядок державної реєстрації транспортних засобів передбачає можливість участі суб'єктів господарювання в державній реєстрації нових транспортних засобів, проте не містить чіткого та доступного для розуміння механізму реалізації такої участі.

Якими будуть наступні рішення влади? Користуйтеся екосистемою LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів та інших нормативно-правових актів, що можуть вплинути на ваш бізнес та ведення обліку. Замовити прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини