Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Загальнонаціональний карантин буде продовжено як мінімум до 30 квітня — прем'єр-міністр

Реклама

Загальнонаціональний карантин буде продовжено як мінімум до 30 квітня. Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль поінформував бізнес-спільноту. Прем‘єр-міністр не виключає того, що й після квітня карантинні обмеження доведеться продовжити, якщо ми не наблизимося до радикальних позитивних змін у боротьбі з поширенням захворювання.

Цей рік є перспективним з точки зору можливостей економічного зростання, сподіваються в уряді. Кабінет Міністрів очікує на 4,6% зростання ВВП та орієнтовний рівень інфляції 6%. Прем‘єр-міністр запевнив, що задекларовані реформи продовжуються, так само як розпочинаються нові.

В контексті взаємодії правоохоронних органів та бізнесу, ситуація має змінитися, оскільки нещодавно було створено новий орган з протидії економічних злочинів - Бюро економічної безпеки. За обіцянками прем'єра, в усіх інших силових органів функція економічного контролю буде прибрана та сконцентрована в єдиному органі - БЕБ. Інше важливе питання - фіскалізація. У цьому контексті програмні РРО можуть зняти усі застороги, що є наразі у підприємців стосовно застосування касових апаратів, оскільки бізнесу не доведеться витрачатися на їх придбання та нести будь-які додаткові трати.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія: спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини