Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Запровадили новий перелік відомостей з державною таємницею

Реклама

Служба безпеки України наказом від 23.12.2020 р. № 383 (набрав чинності 29.01.2021 р.) затвердила новий Звід відомостей, що становлять державну таємницю. Попередній Звід був затверджений у 2005 року.

Цей Звід визначає відомості, що згідно із рішеннями державних експертів з питань таємниць становлять державну таємницю у визначених законодавством сферах. Звід застосовується для організації та забезпечення режиму секретності в державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях.

За Законом про держтаємницю віднесення інформації до державної таємниці здійснюється мотивованим рішенням державного експерта з питань таємниць за його власною ініціативою, за зверненням керівників відповідних державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій чи громадян.

Ще більше функціоналу в CONTR AGENT. Сервіс перевірки партнерів та конкурентів тепер отримав нову функцію - “Перевірка фізичних осіб”. Дізнавайтесь, чи перебуває потенційний партнер чи співробітник у розшуку або під санкціями. Отримуйте інформацію про борги, шахрайство, корупційні діяння. Тільки у лютому придбайте новий CONTR AGENT за вигідною ціною.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини