Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ліквідація податкової міліції - Закон передбачає відтермінування на півроку

Реклама

03.03.2021 року опублікований Закон України "Про внесення зміни до розділу II "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні" щодо терміну набрання чинності окремими положеннями" від 29.01.2021 р. № 1156-IX. Він запрацює із 04.03.2021 року.

Законодавчі зміни уведуть в дію норми, за якими:

- СБУ, Нацполіція України, прокуратура, інші правоохоронні органи та їх службові (посадові) особи не можуть брати безпосередньої участі у перевірках, що проводяться контролюючими органами, та проводити перевірки суб'єктів підприємницької діяльності з питань оподаткування;

- виключають із ПКУ розділ XVIII2, присвячений податковій міліції.

Про те відбудеться це з дня прийняття рішення КМУ про початок діяльності Бюро економічної безпеки України, але не пізніше шести місяців з дня набрання чинності Законом України "Про Бюро економічної безпеки України".

Обирайте комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки, а також моніторте контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Ознайомитися з пропозицією.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини