Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бюджетникам готують зміни у Плані рахунків бухобліку

Реклама

Мінфін запланував чергову порцію змін у бухобліку для суб'єктів держсектору. Про це свідчить оприлюднений на сайті міністерства проект наказу "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку в державному секторі".

Зміни можуть незабаром з'явитись у:

- Плані рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженому наказом Мінфіну від 31.12.2013 р. № 1203;

- Порядку застосування Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженому наказом Мінфіну від 29.12.2015 р. № 1219;

- Типовій кореспонденції субрахунків бухгалтерського обліку для відображення операцій з активами, капіталом та зобов'язаннями розпорядниками бюджетних коштів та державними цільовими фондами, затвердженій наказом Мінфіну від 29.12.2015 р. № 1219.

Зокрема, з'явитися кореспонденція для відображення вартості безоплатно отриманих основних засобів від суб'єктів державного сектору, які відповідно до законодавства виконують функції з управління об'єктами державної (комунальної) власності, у межах відповідного бюджету.

Ознайомтеся також зі статтею "Облікові регістри для бюджетників зазнали змін: відредагували меморіальні ордери" у виданні БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Для доступу до професійної аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН, інших документів та інструментів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН поспішіть оформити заявку та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини