Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кличко оголосив про дострокові канікули в столичних школах і попередив бізнес про закриття в разі погіршення ситуації з коронавірусом

Реклама

Через загрозливу ситуацію із захворюваністю на коронавірус у Києві влада столиці ухвалила рішення розпочати весняні канікули для учнів 5-11 класів на два дні раніше - з четверга, 18 березня. Садочки та початкова школа поки працюватимуть у звичному режимі. Про це міський голова Києва Віталій Кличко заявив під час термінового онлайн-брифінгу.

Він наголосив, що ситуація в місті складна. "З такими темпами розповсюдження вірусу і кількістю госпіталізацій за добу вже за кілька днів місць у лікарнях не буде. До того ж, досі, попри обіцянки Уряду, для киян так і не надали ліжка в закладах Національної академії наук, МОЗу та відомчих лікарнях. А це загалом - більше 11 тисяч ліжок", - наголосив Віталій Кличко.

Також міський голова Києва закликав мешканців столиці не бути легковажними - носити маски і дотримуватися обмежень. Адже ситуація надзвичайно серйозна.

"Простіше носити маску і дотримуватися обмежень, ніж потім лікуватися! А бізнесу хочу сказати: будьте відповідальними - і за своє здоров'я, і за здоров'я інших людей! Контролюйте наповненість закладів та дотримання санітарних вимог! Інакше, якщо ситуація погіршиться, - заклади знову будуть зачинені!" - сказав Віталій Кличко.

Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН. Вони допомагають об'єктивно оцінювати будь-яку ситуацію та приймати зважені рішення.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини