Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До 1,25 млн грн премії будуть отримувати директора держпідприємств за сприяння приватизації своїх об’єктів

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 17 березня 2021 р. № 210 вніс зміни до Типової форми контракту з керівником підприємства, що є у державній власності, та до Постанови № 859, яка регулює умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об'єднань державних підприємств.

Надалі на керівників державних підприємств чекає винагорода за сприяння процесу приватизації об'єкта. Під сприянням розуміють виконання завдань органу приватизації, зокрема за забезпечення збереження вартості активів об'єкта приватизації, недопущення зростання його боргових зобов'язань, забезпечення проведення у разі необхідності у визначені строки інвентаризації та переоцінки активів тощо.

Максимальний розмір такої винагороди - 1,25 млн грн

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини