Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київ та інші регіони у червоній зоні – Укрзалізниця роз’яснила щодо обмеження посадки та висадки

Реклама

Укразалізниця інформує, що обмежуватиме висадку/посадку в "червоних зонах" виключно за рішенням Державних або регіональних комісій. Тобто автоматичного транспортного локдауну по Києву не буде. Це зумовлено тим, що 22 березня Кабінет Міністрів України погодив зміни щодо порядку застосування транспортних обмежень для "червоних зон". Так, транспортні обмеження вводитимуться окремими рішеннями відповідних Державних або регіональних комісій по кожному регіону, а не автоматично за фактом потрапляння регіону до офіційного переліку "червоних зон" за рішенням МОЗ.

Це означає, що чинний розклад руху наразі залишається без змін, а відтак, жодних обмежень висадки/посадки по Києву, Одеській та Сумській областях не відбудеться до того, як Державна або регіональні комісії не ухвалять свої рішення, попередньо зваживши всі фактори ризику у зв'язку з потенційною масштабною зупинкою транспорту.

Укрзалізниця також вкотре звернулася до пасажирів з наполегливим проханням всерйоз поставитися до маскового режиму на вокзалах та на борту поїздів, аби максимально убезпечити себе, інших пасажирів та працівників залізниці.

Якими будуть наступні рішення влади? Користуйтеся екосистемою LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів та інших нормативно-правових актів, що можуть вплинути на ваш бізнес та ведення обліку. Замовити прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини