Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ФОП та працівники отримають карантинні виплати: загальна сума перевищить 8000 грн

Реклама

На засіданні президії Конгресу місцевих та регіональних влад обговорювали допомогу бізнесу під час посилення карантинних заходів. Про захід розповіли в Офісі Президента України.

Серед пропозицій - підтримати малий й мікробізнес та найманих працівників підприємств, діяльність яких призупинена через посилення карантину, за допомогою механізму, що вже продемонстрував свою ефективність у грудні 2020 року. Тобто надати можливість подати заявку на порталі "Дія" і гарантовано отримати з держбюджету виплату в розмірі 8 тис. грн.

Місцева влада зможе додати до суми державної допомоги кошти з місцевого бюджету, збільшивши таким чином загальну суму матеріальної допомоги на одну людину.

Очільник Київської облдержадміністрації поділився новиною, що буде можливість збільшити виплати підприємцям за рахунок місцевих бюджетів громад до середньої зарплати в області. А на Київщині вона в січні 2021 року склала 12 645 грн. Минулого року на Київщині 20 858 підприємців отримали "карантинну" допомоги від держави.

Обирайте комплексне рішення LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ від ЛІГА:ЗАКОН та миттєво подавайте звітність до держорганів, контролюйте борги й податки, а також моніторте контрагентів та бізнес-партнерів. Усе це в єдиному рішенні LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ. Ознайомитися з пропозицією.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини