Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено План-графік планових перевірок платників податків на 2021 рік

Реклама

Державна податкова служба оприлюднила оновлений 29 березня 2021 року План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2021 рік. Зміни стосуються трьох розділів Плану:

- розділу І "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та розділу ІІ "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів";

- розділу IV "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування".

Юрособам додали ще 93 перевірки, а з питань ПДФО, військового збору та ЄСВ буде на 2 перевірки більше. Попереднє коригування плану податківці провели у лютому.

Без оновлень лишився розділ ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб". Він представлений у редакції від 24.12.2020.

Перевіряйте, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, за допомогою сервісу CONTR AGENT, для якого можна оформити заявку на тестовий доступ. А ще тут можна легко налаштувати моніторинг компаній та ФОПів і отримувати email-сповіщення про оновлення їхніх реквізитів, нове керівництво, відкриття щодо них судових справ. А ще тут можна переглянути історію змін для 6,5 млн юросіб та ФОПів. Придбайте CONTR AGENT прямо сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини