Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Локдаун у столиці може бути продовжено і після 16 квітня — у КМДА не можуть нічого спрогнозувати

Реклама

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський сподівається, що після 16 квітня карантин у Києві послаблять, але не виключає, що обмеження можуть продовжити. "Локдаун після 16 квітня можуть продовжити, адже ми не можемо спрогнозувати якою буде ситуація із захворюваністю, але сподіваємося, що ці три тижні карантину по 16 квітня вже почнуть давати результати, і ми матимемо позитивну динаміку у середині квітня, розірвемо ланцюжок захворюваності й зможемо розглядати варіант послаблення обмежень", - розповів він.

Мондриївський додав, що влада розуміє, як негативно обмеження впливають на економіку та бізнес, але карантин наразі необхідний, адже ситуація у лікарнях складна. "Подібні рішення - щодо посилення карантину - зараз приймаються на рівні багатьох країн, аби знизити кількість захворювань та навантаженість на медичну систему", - зазначив заступник голови КМДА.

Нагадаємо, що карантин і пандемія не звільняють підприємців від обов'язкового подання звітності. Отримайте найпростіший та надійний сервіс формування і подання звітів для ФОП.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини