Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 6 квітня іспит на водійські права складають за новими екзаменаційними білетами

Реклама

Головний сервісний центр МВС повідомив, що актуалізував екзаменаційні білети для складання іспиту з теоретичної підготовки та перепідготовки водіїв. Тому з 6 квітня майбутні водії вже складатимуть теоретичні іспити у сервісних центрах МВС за оновленими екзаменаційними білетами. Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений у на сайті центру.

Оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії. Це допоможе новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом автомобіля. Усі білети будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі - усунуті.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. Ця оригінальна IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди та містить персональні набори інструментів і зручні внутрішні комунікації для роботи бухгалтерів, юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR. Дізнайтеся більше.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини