Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд передумав ліквідовувати територіальні земельні органи: звільняти працівників не будуть

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 5 квітня 2021 р. № 301 вирішив відмінити власне рішення про ліквідацію як юридичних осіб публічного права територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру. Раніше повідомлялося, що Держгеокадастр закриє свої обласні управління протягом двох місяців. У результаті чисельність працівників Держгеокадастру, яка зараз перевищує 10 тисяч, мала зменшитися на дві третини. Щодо скорочення інформували, що Кабмін ліквідує територіальні управління Держгеокадастру напередодні земельної реформи, але щодо співробітників і їхньої подальшої долі будуть розглядати можливість максимального збереження профільних фахівців.

Загалом Кабмін відмінив рішення про ліквідацію 25 територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру - головних управлінь у 24 областях та м. Києві.

Не дайте рейдерам і шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини