Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Де в Україні найбільше заробляють — ДПС оприлюднила інформацію

Реклама

Пресслужба Державної податкової служби України інформує, що у ході кампанії декларування доходів громадян (станом на 01.04.2021 р.) подано понад 172 тис. декларацій про майновий стан і доходи. Найбільшу кількість декларацій подано платниками податків Запорізької (понад 16 тис.), Кіровоградської (15 тис.), Дніпропетровської (14 тис.), Херсонської (майже 13 тис.) областей.

Загальний задекларований платниками податків дохід складає 29,2 млрд грн. Найбільший середньорічний дохід на одного платника задекларовано мешканцями м. Києва (1092 тис. грн), Київської (331 тис. грн), Дніпропетровської (241 тис. грн) та Львівської (241 тис. грн) областей.

Доходи у сумі понад 1 млн грн задекларували 2,5 тис. платників податків, з яких найбільша кількість є мешканцями м. Києва (1024 особи), Дніпропетровської (196 осіб), Харківської (182 особи) та Київської (155 осіб) областей.

Понад 100 млн грн доходу задекларовано 19 особами на загальну суму 4,8 млрд грн, найбільша кількість таких осіб є мешканцями м. Києва (10 осіб).

На 1 квітня найбільшу суму податкових зобов'язань до сплати в бюджет (з ПДФО та військового збору) визначено мешканцем Львівської області у розмірі понад 35 млн гривень.

Ефективне управління бізнесом можливе з LIGA360:ПІДПРИЄМЕЦЬ - унікальним комплексом інформаційно-аналітичних продуктів від ЛІГА:ЗАКОН, який допоможе бути в курсі всіх законодавчих змін та забезпечить надійне партнерство. Спробуйте цей преміум-пакет LIGA360 безкоштовно. До 28 квітня є змога отримати 2-тижневий тестовий доступ. Про умови акції до дня народження LIGA360 дізнавайтеся за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини