Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міський голова Києва вимагає від уряду запровадження загальнонаціонального локдауну

Реклама

Міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до уряду з вимогою невідкладно розглянути питання про запровадження загальнонаціонального локдауну. Про це він заявив під час онлайн-брифінгу: "Україна сьогодні - в трійці європейських країн за кількістю хворих за добу і кількістю смертей від COVID-19... Скільки ще людей повинні захворіти, скільки померти, щоб уряд, центральна влада зрозуміли, що потрібні негайні заходи на державному рівні?! Інакше, ще й в умовах відсутності масового вакцинування, країну чекає катастрофа. Тому я звертаюся до Уряду невідкладно розглянути питання про запровадження загальнонаціонального локдауну! Справжнього. З обмеженням пересування між регіонами країни, з контролем за дотриманням суворих правил".

Він підкреслив, що багато людей не дотримуються протиепідемічних правил в умовах суворих обмежень. "А то в нас всі хочуть їздити в громадському транспорті. Працювати в офісах, а не дистанційно. Гуляти натовпами без масок. Влаштовувати вечірки. Їздити гуляти в інші міста. Відбувається безконтрольне розповсюдження вірусу і його міграція країною! Ви бачите, які обмеження і скільки вже часу діють в європейських країнах. І то ситуація й там непроста. Але люди дотримуються правил. І повним ходом триває вакцинація. А в нас українці поводяться так, ніби вірус злякається і втече… На жаль, - ні! Потрібно потерпіти, посидіти вдома зараз, щоб на Великдень зустрітися з рідними і друзями. Бути свідомими, щоб потім не шукати місце в переповнених лікарнях", - підкреслив Віталій Кличко.

"Тому, я переконаний, необхідні рішучі дії на рівні країни. Краще потерпіти обмеження, але врятувати тисячі життів і не допустити катастрофи!" - підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що карантин і пандемія не звільняють підприємців від обов'язкового подання звітності. Отримайте найпростіший та надійний сервіс формування і подання звітів для ФОП. Спробуйте преміум-пакет LIGA360 для бухгалтерів та ФОПів безкоштовно. До 28 квітня є змога отримати 2-тижневий тестовий доступ до наших цифрових продуктів. Про умови акції до дня народження LIGA360 дізнавайтеся за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини