Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Середньомісячний виторг у 5 тисяч свідчить про незаконну діяльність ФОП — ДПС

Реклама

Спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомили деякі подробиці своїх перевірок суб'єктів господарювання щодо дотримання вимог законодавства у сфері застосування РРО.

Так, особлива увага приділяється суб'єктам господарювання, діяльність яких підлягає ліцензуванню або провадиться у сфері готівкового обігу. Також контролюють представників бізнесу, які застосовують РРО з середньомісячним виторгом менше 5 тис. гривень, адже, за словами податківців, кожен господарський об'єкт потребує на своє утримання щонайменше 9 тис. гривень. Це витрати на орендну плату, придбання дозвільних документів, оплату праці найманих працівників, комунальних послуг, обслуговування касової техніки та іншого обладнання тощо.

Перевіряйте, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, за допомогою сервісу CONTR AGENT, для якого можна оформити заявку на тестовий доступ. Тут можна легко налаштувати моніторинг компаній та ФОПів і отримувати email-сповіщення про оновлення їхніх реквізитів, нове керівництво, відкриття щодо них судових справ. А ще тут можна переглянути історію змін для 6,5 млн юросіб та ФОПів. Придбайте CONTR AGENT прямо сьогодні.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини