Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Влада проведе інвентаризацію незаконних забудов

Реклама

Відбулося чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань сприяння постраждалим інвесторам у добудові об'єктів незавершеного житлового будівництва. Голова робочої групи, заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що спільними зусиллями було напрацьовано постанову Кабінету Міністрів України, яка дозволить проводити інвентаризацію недобудов.

"Робоча група підготувала Постанови КМУ "Про проведення інвентаризації недобудов", наразі проєкт опрацьовується в Мінрегіоні та найближчим часом буде направлено до КМУ. Саме ця постанова виведе в законодавче поле питання того, як треба інвентаризувати незаконні забудови, щоб вони відображались у державному реєстрі", - сказав Антон Геращенко.

Не дайте рейдерам і шахраям нажитися у період кризи! Поставте свої об'єкти нерухомості на моніторинг у сервісі SMS-Маяк. Сервіс миттєво проінформує про зміни статусу об'єктів нерухомого майна у вигляді сповіщення в особистому кабінеті, sms-повідомлення чи email-листа. Поставити на моніторинг зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини