Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінімальна зарплата у 2022 році — від 6500 до 7700 грн

Реклама

Продовжуються колективні переговори щодо встановлення розміру мінімальної заробітної плати на 2022 рік. Як повідомляє ФПУ, під час другого засідання сторони представили свої офіційні позиції.

Урядова сторона запропонувала встановити на 2022 рік мінімальну заробітну плату, середньозважений розмір якої має дорівнювати 6700 грн.

Представники сторони роботодавців повідомили, що залишаються на позиції щодо збереження, принаймні на початку 2022 року, мінімальної заробітної плати на рівні 6500 грн з можливістю її подальшого підвищення з урахуванням результатів роботи економіки.

Профспілкова сторона проінформувала про свою позицію щодо встановлення мінімальної заробітної плати з 1 січня 2022 року на рівні 6900 грн з її підвищенням на кінець року до 7700 грн.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів і співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. Ця оригінальна IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди та містить персональні набори інструментів і зручні внутрішні комунікації для роботи бухгалтерів, юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR. Дізнайтеся більше.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини