Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Популярна послуга Держпродспоживслужби стала електронною

Реклама

Починаючи із 18 травня 2021 року стартувала нова електронна послуга - Державна реєстрація потужностей оператора ринку харчових продуктів. Її надають територіальні органи Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Нову послугу презентували під час "Дія Саміт 2.0", як і решту нових можливостей Дія 2.0 - податки, декларації, ФОП, дозвільні документи та шеринг е-документів.

Нова послуга в онлайн форматі дозволить підприємцям:

1. Зекономити час. Наразі послугу надають упродовж 15 днів після подання заяви на реєстрацію. В онлайн форматі послугу надають до 10 днів. У подальшому послугу доопрацюють і вона буде повністю автоматична.

2. Зекономити кошти. Раніше подати заяву на реєстрацію можна було особисто або через законного представника шляхом відправлення документів поштою (рекомендованим листом). Натомість онлайн формат послуги передбачає подання заяви онлайн через портал "Дія", коли не потрібно платити за поштове пересилання.

3. Мінімізувати вплив людського фактора. При особистому зверненні неможливо уникнути контакту з чиновником. Окрім того, особисті візити в органи надання послуг небажані під час карантинних обмежень. Завдяки онлайн формату можна подати заяву віддалено.

Джерело: Урядовий портал.

Подавати звітність, контролювати своєчасність і повноту сплати податків до бюджету та відслідковувати всі податкові зміни просто з рішенням LIGA360: Бухгалтер. Отримайте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини