Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У червні – двічі вихідні по 3 дні, але без переносів робочих днів

Реклама

В Управлінні Держпраці у Кіровоградській області нагадали, коли і скільки відпочиватимемо у червні 2021 року.

У червні 2021 року маємо 10 вихідних, до яких потрапляють свята Трійці (20 червня), Дня Конституції (28 червня) та традиційні вихідні.

Маємо зважати, що у випадку, коли святковий або неробочий день збігається з вихідним днем, то такий вихідний перекосять на наступний після святкового або неробочого. Тому, вихідний 20 червня (неділя) буде перенесено на 21 червня (понеділок). Водночас святковий і вихідний день 28 червня (понеділок) нікуди не переноситься.

Отже, у червні 2021 року: 30 календарних днів; 20 робочих днів; 10 вихідних днів. Норма робочого часу при 40-годинному робочому тижні - 160,0; при 36-годинному робочому тижні - 144,0; при 24-годинному робочому тижні - 96,0.

Розрахунок норми тривалості робочого часу на 2021 рік викладено за посиланням. Комплекс інформаційно-аналітичних продуктів LIGA360 надає доступ до актуальної бази законодавства та автоматично сповіщає про будь-які нововведення. Замовляйте тестовий доступ прямо зараз.

Також скористайтеся публікацією "Робота у вихідні та святкові дні: умови й оплата" сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух". Скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом або придбайте бухгалтерський cервіс "Інтербух".

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини