Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кому з працюючих пенсіонерів Пенсійний фонд автоматично перерахував пенсії – Мінсоцполітики

Реклама

Органами Пенсійного фонду України проведено перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам відповідно до ч. 4 ст. 42 Закону № 1058. Про це інформує Мінсоцполітики.

Перерахунок проведено з 1 квітня після отримання даних з ДПС про суми нарахованих та сплачених страхових внесків за 1 квартал 2021 року. Відповідно, у червні пенсіонери отримають як підвищену суму пенсії, так і доплату за квітень та травень.

Перерахунок проведено особам, у яких після призначення (попереднього перерахунку) пенсії пройшло не менше як 24 місяці та вони в цей час працювали. Страховий стаж, який набуто за цей період, враховано при обчисленні нового розміру пенсії, а для пенсіонерів, які набули не менш як 24 місяці страхового стажу та мали більшу заробітну плату - пенсію обчислено з урахуванням збільшеної заробітної плати.

Всього збільшено пенсії у 313 тис. пенсіонерів. Середній розмір підвищення склав 193,32 грн.

Де бухгалтеру швидко знаходити відповіді на робочі питання? У системі LIGA360:Бухгалтер зібрано 1,4 тисячі алгоритмів дій та інструкцій. Придбайте систему прямо зараз та завжди майте роз'яснення експертів під рукою.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини